Liefde voor de prik: vaccinatieplaylisten voor Vlaanderen

  • 20 mei 2021

Vlaamse artiesten ondersteunen de vaccinatiecampagne van Zorg en Gezondheid in Vlaanderen. Dit doen ze met een oproep tot vaccinatie én de lancering van verschillende muziekplaylisten “Liefde Voor De Prik” op het gekende streamingplatform Spotify. Krijg je binnenkort je vaccin en moet je even wachten in het vaccinatiecentrum? Stop dan je oortjes in of zet je koptelefoon op je hoofd en geniet van 3 muzieklijsten vol nummers van Vlaamse artiesten als onder andere Willy Sommers, Niels Destadsbader, REGI, Dana Winner en Cleymans & Van Geel.

Het leven in Vlaanderen staat al lange tijd op pauze. Dat geldt zeker voor artiesten zoals o.a. Willy Sommers, REGI, Dana Winner, Cleymans & Van Geel, Davy Gillis, Gene Thomas en de ganse muzieksector. Iedereen staat te popelen om voluit op ‘play’ te drukken, om weer vooruit te kunnen, op een podium te staan, om te zingen en dansen. Naast het respecteren van de veiligheidsregels is je laten vaccineren daarvoor is het beste plan, zodat het leven straks weer starten kan en iedereen samen weer van de muziek kunnen genieten. 

Tot dat moment, en om het vaccineren in de centra in gans Vlaanderen wat aangenamer te maken, hebben deze artiesten speciaal voor iedereen leuke muziek samengesteld, onder de noemer “Liefde Voor De Prik”. Deze 3 verschillende playlisten met enkel muziek van Vlaamse artiesten als extra steun, zijn nu door iedereen te beluisteren op het streamingplatform Spotify.

Beluister de playlists van 'Liefde voor de prik'

Dana Winner: "Ik heb de afgelopen periode een aantal virtuele concerten gegeven die heel erg aansloegen bij mijn fans, maar dat is toch niet hetzelfde. Ik kan niet wachten om weer op een écht podium te staan met een écht publiek voor mijn neus. Maar tot het zover is, zijn er de playlists met Vlaamse muziek. Zo kan iedereen al zingend het ganse vaccinatieproces doorlopen én is het een mooie opwarming wanneer we elkaar snel weer zien op, naast of voor een muziekpodium." 

Jelle Cleymans: “Ik kijk er ontzettend naar uit om de nummers die Jonas (Van Geel, nvdr) en ik maakten voor ‘Liefde voor Muziek’, eindelijk eens live te brengen voor een publiek. De playlists ‘Liefde Voor De Prik’ zijn alvast een goeie stemopwarmer.”

Download de affiche

pdf bestandVaccinatiecentra: affiche 'Liefde voor de prik' (4.44 MB)