Infosessie vaccinatiecampagne voor zorgraden en lokale besturen op 24 december

  • 18 december 2020

Dat het vaccinatieprogramma een grote uitdaging wordt de komende maanden, is een zwaar understatement. Het wordt een ongeziene operatie met een grote mobilisatie van mensen en middelen, waarvan de complexiteit moeilijk overschat kan worden. Een complexiteit die beïnvloedt wordt door heel wat verschillende variabelen. Een goed geïntegreerde samenwerking is noodzakelijk om de uitdaging die voor ons ligt aan te pakken: zorgraden en lokale besturen spelen hierin een cruciale rol, in afstemming met een brede waaier van andere actoren. 
 
Wat die rol precies is, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk, maar dag na dag en beslissing na beslissing komt hier geleidelijk aan verandering in.
 
Daarom organiseert Zorg en Gezondheid, samen met het Agentschap Binnenlands Bestuur, VIVEL en VVSG, een online infosessie voor lokale besturen en zorgraden op 24 december 2020. 

Tijdens de sessie krijg je de meest recente informatie over het vaccinatieprogramma en zoomen we in op rollen en verantwoordelijkheden, zoals die zich nu aan het aftekenen zijn. We maken duidelijk waar je al werk van kan beginnen te maken, maar ook waar je nu nog niet mee bezig moet zijn. We maken ook vervolgafspraken die, voor alle duidelijkheid, na nieuwjaar zullen plaatsvinden.

Praktisch

  • Wanneer? Donderdag, 24 december, van 10u30 tot 12u
  • Hoe deelnemen? Je kan deelnemen aan de vergadering door enkele minuten voor aanvang aan te melden via deze link  (gebruik een recente versie van je internetbrowser)
Webinar vaccinatiecampagne lokale besturen en zorgraden - 24 december